Giriş yapmadınız.

#1 22.01.2013 14:57:18

yanakadam
Üye
Yer: Burdur
Kayıtlı: 09.01.2013
Mesajlar: 40
Website

Composer kullanımında aldığım hata.

routes.php

View::composer('hello', function($view)
{
	$view['name'] = 'Can';
});

Route::get('/', function()
{
	return View::make('hello');
});

hello.blade.php

<h1>Hello World! {{$name}}</h1>

şöyle bir hata alıyorum;
FatalErrorException: Error: Cannot use object of type Illuminate\Events\Event as array in /Volumes/Storage/httpdocs/l4/app/routes.php line 19
in /Volumes/Storage/httpdocs/l4/app/routes.php line 19
at ErrorHandler->handleFatal() in /Volumes/Storage/httpdocs/l4/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Exception/ExceptionServiceProvider.php line 113

Neden olmaktadır bu hata acaba?

Çevrimdışı

#2 22.01.2013 15:09:53

sineld
Yönetici
Yer: Bursa
Kayıtlı: 26.12.2012
Mesajlar: 1,466
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

View::composer('hello', function($view)
{
	$view->name = 'Can';
});

şeklinde dener misiniz?

Çevrimdışı

#3 22.01.2013 15:13:21

yanakadam
Üye
Yer: Burdur
Kayıtlı: 09.01.2013
Mesajlar: 40
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

View::composer('hello', function($event)
{
    $event->view->with('name', 'Can YASTIOĞLU');
});

Ben hala 3 versiyonundaki gibi yapmaya çalışıyormuşum sad Formu meşgul ediyorum ama yeni yeni öğrenince çok takılıyor ve sabırsız olabiliyor insan. Kusuruma bakmayın...

Çevrimdışı

#4 22.01.2013 16:03:11

yanakadam
Üye
Yer: Burdur
Kayıtlı: 09.01.2013
Mesajlar: 40
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

sineld yazdı:
View::composer('hello', function($view)
{
	$view->name = 'Can';
});

şeklinde dener misiniz?


Sanırım aynı anda yazdık mesajını yeni gördüm.

Dostum onuda yemedi nedense. Ama bir üstteki gibi çözüme gidebildim.
Bu arada bu yöntemi masterpage oluşturmak için kullanıyorum sıkıntı yaratır mı doğru bir yöntem mi?

Çevrimdışı

#5 22.01.2013 16:12:51

sineld
Yönetici
Yer: Bursa
Kayıtlı: 26.12.2012
Mesajlar: 1,466
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

Bence sorun çıkarmaz, ben versiyon 3'teki kullanımımdan örnek yazdım, L4 için geçerli mi denemedin açıkçası smile

Çevrimdışı

#6 22.01.2013 18:48:35

yanakadam
Üye
Yer: Burdur
Kayıtlı: 09.01.2013
Mesajlar: 40
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

Yukarıda yazdığımda sorun çıkmadı.
Kullanıcı online olma / olmama durumuna göre master page'nin içinde  farklı bir login panel ve sayfanın belirli kısımlarında faklı içerik göstermek için kullanacağım. İlk denemelerde denekler yaşadı big_smile

Çevrimdışı

#7 23.01.2013 01:46:38

sineld
Yönetici
Yer: Bursa
Kayıtlı: 26.12.2012
Mesajlar: 1,466
Website

Yanıt: Composer kullanımında aldığım hata.

Tecrübelerini paylaş lütfen, ben de Composer'ı sıkça kullanıyorum.

Çevrimdışı

Forum alt kısmı