Giriş yapmadınız.

#1 28.04.2019 00:17:31

Kevin-Mitnick
Üye
Kayıtlı: 26.05.2016
Mesajlar: 493

iyzico entegrasyon sonuç

Merhabalar daha önce burdaki bir posttan yararlanarak iyzico entegrasyon yapmaya çalıştım . Adımlarım bu şekilde.

1- Bir formum var post ediyorum 2.sayfada default iyzico arayüzünü görebiliyorum . Sorun yok .
2- Ödeme yap diyince test kartı ile dashboard da success alabiliyorum .
3-Callback url i csrfmiddleware içine aldım geri dönüp "Başarı ile ödeme yaptınız yazısınıda alabiliyorum" sorun yok .

4- Sorunum callback içine $request->all() dedikten sonra sadece token değerinin gelmesi

ödeme formu değil normal formdaki değeri nasıl almam gerekiyor. Session mu kullanmam lazım ? $request->isim_soyisim gibi ? bunları alıp success ise veri tabanına kayır etmem lazım .


teşekkürler.


Mister Koder

Çevrimdışı

#2 28.04.2019 20:36:51

mgsmus
Moderatör
Yer: Mersin
Kayıtlı: 17.08.2013
Mesajlar: 1,703
Website

Yanıt: iyzico entegrasyon sonuç

Ben iyzico hiç kullanmadım ama sadece token değeri geliyorsa, o token'ı kullanarak belki ayrı bir istek daha yapıp ödeme ayrıntılarını o şekilde almanız gerekiyor olabilir. Bazı sistemlerde böyle olabiliyor.

Çevrimdışı

#3 29.04.2019 01:17:38

Kevin-Mitnick
Üye
Kayıtlı: 26.05.2016
Mesajlar: 493

Yanıt: iyzico entegrasyon sonuç

@mgsmus hocam hangi yöntemi kullanıyorsunuz ?


Mister Koder

Çevrimdışı

#4 29.04.2019 08:37:40

mgsmus
Moderatör
Yer: Mersin
Kayıtlı: 17.08.2013
Mesajlar: 1,703
Website

Yanıt: iyzico entegrasyon sonuç

Daha önce bir kere PayU kullandım onun dışında diğer ödeme sistemleri ile işim olmadı.

Çevrimdışı

Forum alt kısmı